22.02.2021

Стрељачки клуб Војне академије „Академац“ одбранио титулу шампиона Србије
Стрељачки клуб Војне академије „Академац“ учествовао је на Првенству Србије за сениоре, ваздушним оружјем, које је овог викенда одржано у Нишу, у ваздушној стрељани нишког спортског комплекса „Чаир“.

Првог дана такмичења мешовити пар Стрељачког клуба Војне академије „Академац“ у саставу војних службеника Димитрија Гргића и Јасмине Миловановић одбранио је титулу шампиона Србије. У финалном мечу тријумфовали су победом над Стрељачком дружином „Нови Сад 1790“ резултатом 16:8.
Другог дана такмичења на програму су била индивидуална и екипна надметања. Бронзане медаље освојили су припадници спортске јединице Војне академије војни службеници Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић, док je у екипном пласману треће место освојила екипа сениора пиштољем.
 
На Првенство Србије за сениоре, у Нишу, Стрељачки савез Србије доделио је трофеје најуспешнијим појединцима и клубовима за 2020. годину. Стрељачком клубу Војне академије „Академац“ додељен је пехар и диплома за 2. место у свеукупном пласману стрељачких клубова за 2020. годину.
photoФОТОГАЛЕРИЈА