ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Odnosi s javnošću / Aktuelnosti / Arhiva aktuelnosti / Aktuelnosti 2009 / MEĐUNARODNI NAUČNO-STRUČNI SKUP "POTREBNA ZNANjA OFICIRA VOJSKE SRBIJE 2010-2020"

MEĐUNARODNI NAUČNO-STRUČNI SKUP "POTREBNA ZNANjA OFICIRA VOJSKE SRBIJE 2010-2020"

Dana 3. i 4. decembra 2009. godine Vojna akademija i Institut za strategijska istraživanja organizuju međunarodni naučno-stručni skup "Potrebna znanja oficira Vojske Srbije 2010-2020".

Program skupa je osmišljen tako da, pored prikaza rezultata istraživanja u svetu i kod nas, učesnici skupa iznesu i svoja iskustva i poglede ne samo u definisanju akademskog i stručnog profila kadra već i mogućnosti izgradnje, vrednovanja i usavršavanja sistema sticanja znanja. Jedan od ciljeva ovog skupa je okupljanje stručnjaka iz zemlje i sveta, koji se bave problemom definisanja akademskog i stručnog profila i potrebnih znanja za uspešno obavljanje vojne delatnosti, radi razmene iskustava.

Prijavu svog rada poslati putem elektronske pošte na adresu dekan@va.mod.gov.rs ili poštom na prenosivom mediju na adresu Vojne akademije sa naznakom za naučno-stručni skup.

Prijavu za učešće poslati putem elektronske pošte na adresu dekan@va.mod.gov.rs ili poštom na adresu Vojne akademije sa naznakom za naučno-stručni skup.

Sva potrebna obaveštenja o naučno-stručnom skupu, uputstvu za pripremu i slanje prijavljenih radova i način prijave učešća možete naći u publikaciji naučno-stručnog skupa.

 Preuzmite:

Formular za prijavu rada i učešća

Publikacija naučno-stručnog skupa

General Information.pdf

List of critics

List of applied papers

Registration Form 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna