latinica | english
HorSeparator

Насловна / Април 2010 / ПОСЕТА МУФТИЈЕ СРБИЈАНСКОГ МУХАМЕДА ЈУСУФСПАХИЋА ВОЈНОЈ АКАДЕМИЈИ

Април 2010
30. 04. 2010.   11:52:10

ПОСЕТА МУФТИЈЕ СРБИЈАНСКОГ МУХАМЕДА ЈУСУФСПАХИЋА ВОЈНОЈ АКАДЕМИЈИ

Данас је Војну академију посетио муфтија србијански Мухамед еф. Јусуфспахић, кога је дочекао бртигадни генерал Младен Вуруна. Начелник Војне академије захвалио је на посети Мухамеду еф. Јусуфспахићу и пожелео добродошлицу уз искрену жељу да се сарадња настави.
 
Након карћег излагања о облицима школовања кадета на Војној академији, као и могућностима стицања међународно признатих сертификата из области страних језика и познавања рада на рачунару, популарним предавањима и разним ваннаставним активностима који кадетима дају широк дојапазон знања за почетне дужности у будућем раду, начелник Војне академије предложио је и могућност остваривања сарадње са Исламском верском заједницом Србије.
 
Муфтија србијански Мухамед еф. Јусуфспахић захвалио је на добродошлици и са великим задовољством истакао да је улога Војне академије у образовању и васпитању ученика и кадета веома значајна за Р. Србију и да рад једне такве установу треба подржавати и унапређивати до највиших стандарда.
 
На крају су закључили да ће посету учврстити потписивањем споразума о сарадњи који ће омогућити организацију популарних тематских предавања и трибина из различитих области за кадете и слушаоце Војне академије, као и ученике Војне гимназије.


Архива вести   2011 2010 2009  2008
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
ДИГИТАЛНИ РЕПОЗИТОРИЈУМ ДОКТОРСКИХ ДИСЕРТАЦИЈА
Претраживање Април 2010
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна