12. 10. 2010.
ПОСЕТА ДЕЛЕГАЦИЈЕ АР ЕГИПAT ВОЈНОЈ АКАДЕМИЈИ

Представници Војно техничког колеџа АР Египат, пуковник Мохамед Ибрахим Амин Мустафа и потпуковник Ахмед Хафез Заки Ахмед, у оквиру четвoродневне посете Министарству одбране Републике Србије, боравили су данас у  Војној академији.

Госте је дочекао начелник Управе Војне академије, пуковник Милољуб Сретеновић, а састанку су, између осталих присуствовали пуковник Бобан Ђоровић, пуковник Горан Дикић и потпуковник Драган Даговић.

На почетку састанка пуковник Милољуб Сретеновић поздравио је госте и пожелео им добродошлицу. Обраћајући се представницима Војно техничког колеџа  истакао је циљеве и задатке Војне академије, као и могућности школовања у Војној академији. 

Гости су били изузетно задовољни начином рада и функционисања школовања у Војној академији. Пуковник Мохамед Ибрахим Амин Мустафа представио је начин школовања припадника АР Египат. Захваљујући на гостопримству изразио је жељу за проширивањем сарадње Војно техничког колеџа АР Египат и Војне академије у области војног образовања. 

Током посете делегација је обишла библиотеку, кабинете и учионице, Спортски центар Војне академије и Центар за симулације и учење на даљину.

ВОЈНА АКАДЕМИЈА - Павла Јуришића Штурма 33, 11000 Београд
Тел: 011/3603-247, 011/3603-331; Факс: 011/3005-190; Е-пошта: office@va.mod.gov.rs
copyright © Војна академија Београд / сва права задржана
дозволу за употребу материјала објављених на сајту тражите преко е-адресе: office@va.mod.gov.rs