latinica | english
Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / ТЕХНОЛОГИЈА ОДРЖАВАЊА МОТОРНИХ ВОЗИЛА

ТЕХНОЛОГИЈА ОДРЖАВАЊА МОТОРНИХ ВОЗИЛА

 Аутор: др Зоран Пешић

У уџбенику "Технологија одржавања моторних возила" приказан је део савремених знања из области технологије одржавања моторних возила са конкретном применом на војна моторна возила (у појединим поглављима).

У уџбенику су обједињена знања из области промена карактеристика возила током експлоатације. Обрађена је дијагностика техничког стања моторног возила, приказани су технолошки процеси одржавања, као и законитости трења, хабања и подмазивања и објашњен је њихов утицај на процесе који се дешавају у возилу и склоповима  возила. Такође, ту су и друге теме које су предвиђене Наставним планом и програмом за 1997. годину, а које  се изучавају у VIII семестру, у оквиру специјалности „мотори и моторна возила“. Књигу могу користити и остали студенти који изучавају предмет Мотори и моторна возила, као и слушаоци Школе за резервне официре.

Ова књига представља резултат досадашњих истраживања из области технологије одржавања моторних возила и сигурно ће допринети даљем истраживању, ради одређених законитости које би користиле у одржавању моторних возила и праћењу стања квалитета одржавања и дијагностике.

Књига може да послужи не само у образовне сврхе студената Војне академије, у области које изучавају ову проблематику, већ и колегама који настављају стручно усавршавање у овој области, као и свима који се баве проблемима одржавања и експлоатације моторних возила.
HorSeparator
Пријава аранжмана на 51. СП Копаник, зимска сезона 2019/2020. године
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-247, 011/3603-331; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: office@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна