ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Upis u Vojnu akademiju / Odsek za pitanja kadeta i slušalaca

Odsek za pitanja kadeta i slušalaca

Odsek za pitanja kadeta, studenata i slušalaca, kao deo Prorektorata za kvalitet i razvoj Univerziteta odbrane, vodi evidenciju kadeta i slušalaca na školovanju, rešava statusna pitanja kadeta (prijem na školovanje, promena studijskog programa, priznavanje ispita, izdavanje potvrda, otpust sa školovanja...) i praćenje uspeha (prijavljivanje ispita, evidencija uspeha, izdavanje prepisa ocena, izdavanje diploma,...).U Odseku se nalazi veliki deo objedinjene arhive svih vojnih škola sa prostora bivših jugoslovenskih republika.Zahtevi državljana Republike Srbije za izdavanje potvrda, prepisa i uverenja podnose se Univerzitetu odbrane u Beogradu, a strani državljani obraćaju se preko ovlašćenog diplomatsko-konzularnog predstavništva.

 

Informacije o datumu raspisivanja konkursa, načinu konkurisanja i selekciji kandidata za kadete Vojne akademije mogu se dobiti na

e-adresi: upis@va.mod.gov.rs

Kontakti: 

Telefoni za kontakt: 011/ 3603-194 i 011/3603-341 

Informacije o upisu u Vojnu gimnaziju i školovanju u Vojnoj gimnaziji i SSVŠ mogu se dobiti na internet stranici Vojne gimnazije.

 

HorSeparator
Prijava aranžmana na 51. SP Kopanik, zimska sezona 2019/2020. godine
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
Maksima
“Život je večita borba. Ko sme taj može, ko ne zna za strah taj ide napred”
...To te sprema za život kada ćeš preuzeti odgovornost za svoju porodicu, decu, jedinicu i širu zajednicu. Naučićeš da smelo živiš sa strahom, da donosiš odluke kad je teško, kad nema vremena, kad od tvoje odluke zavise životi drugih ljudi. Ako u tome budeš uspešan, to će te vremenom ispunjavati ponosom i zadovoljstvom, a drugi će te prepoznati kao oficira za velike poduhvate.

I tako ćeš rasti tokom cele tvoje karijere. O visinama nećeš morati da sanjaš. Do njih sasvim sigurno možeš stići.
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-247, 011/3603-331; Faks: 011/3005-190
E-pošta: office@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna