latinica | english
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Актуелности / Архива актуелности / Актуелности 2010 / КАДЕТИ ВОЈНЕ АКАДЕМИЈЕ ОСВОЈИЛИ ПРВО МЕСТУ У ФУТСАЛ ЛИГИ БЕОГРАДА

Актуелности 2010
25. 12. 2010.   23:05:13

КАДЕТИ ВОЈНЕ АКАДЕМИЈЕ ОСВОЈИЛИ ПРВО МЕСТУ У ФУТСАЛ ЛИГИ БЕОГРАДА

Кадети Војне академије освојили су златну медаљу и прво место у првој лиги студената Београда у футсалу. Такмичење је реализовано у временском периоду октобар- децембар, а наше кадете водили су : Миле Ранђеловић, професор физичке културе и капетан Даворин Миклуц.

На превенству је учествовало дванаест екипа, које су биле подељене у две групе по чест екипа. Екипа Војне академије била је у А групи са Филозофским факултетом, Машинским факултетом, Економским факултетом,Београдском пословном школом и Високом грађевинско- геодетском школом.

Такмичење у групи екипа Војне академије завршила је као првопласирана са скором од три победе и две нерешене утакмице. Након полуфиналне утакмице са Географским факултетом и победе од 1:0 екипа Војне академије пласирала се у финале.
Након квалитетне и узбудљиве финалне утакмице са Факултетом организационих наука,  наши кадети су извојевали победу 3:2 и освојили златну медаљу.

- У овој години ово је четврта златна медаља футсал екипе Војне академије. Играјући 23 такмичарске утакмице наша екипа није доживела ниједан пораз. (21 победа и 2 нерешене утакмице). Овакви резултати су плод дугогодишњег квалитетног рада футсал секције на Војној академији, а наш наредни циљ је да квалитетним радом постигнемо још боље резултате- рекао је професор физичке културе Миле Ранђеловић који није крио задовољство оствареним резултатом.

Футсал екипа Војне академије: Лазар Митић (капитен), Немања Јекић, Марко Нинковић, Слободан Симић, Миодраг Ивковић, Стефан Јовановић, Милош Шумарац, Драган Нешовић, Раде Пајић, Радосав Бојат, Филип Поповић, Марко Радовић, Милоје Чкоњовић, Миле Ранђеловић ( вођа екипе) и Даворин Миклуц ( тренер екипе).


Архива вести   2011 2010 2009  2008
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
ДИГИТАЛНИ РЕПОЗИТОРИЈУМ ДОКТОРСКИХ ДИСЕРТАЦИЈА
Претраживање Актуелности 2010
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна