ћирилица | english
HorSeparator

Naslovna / Odnosi s javnošću / Aktuelnosti / Arhiva aktuelnosti / Aktuelnosti 2010 / KADETI VOJNE AKADEMIJE OSVOJILI PRVO MESTU U FUTSAL LIGI BEOGRADA

Aktuelnosti 2010
25. 12. 2010.   23:05:13

KADETI VOJNE AKADEMIJE OSVOJILI PRVO MESTU U FUTSAL LIGI BEOGRADA

Kadeti Vojne akademije osvojili su zlatnu medalju i prvo mesto u prvoj ligi studenata Beograda u futsalu. Takmičenje je realizovano u vremenskom periodu oktobar- decembar, a naše kadete vodili su : Mile Ranđelović, profesor fizičke kulture i kapetan Davorin Mikluc.

Na prevenstvu je učestvovalo dvanaest ekipa, koje su bile podeljene u dve grupe po čest ekipa. Ekipa Vojne akademije bila je u A grupi sa Filozofskim fakultetom, Mašinskim fakultetom, Ekonomskim fakultetom,Beogradskom poslovnom školom i Visokom građevinsko- geodetskom školom.

Takmičenje u grupi ekipa Vojne akademije završila je kao prvoplasirana sa skorom od tri pobede i dve nerešene utakmice. Nakon polufinalne utakmice sa Geografskim fakultetom i pobede od 1:0 ekipa Vojne akademije plasirala se u finale.
Nakon kvalitetne i uzbudljive finalne utakmice sa Fakultetom organizacionih nauka,  naši kadeti su izvojevali pobedu 3:2 i osvojili zlatnu medalju.

- U ovoj godini ovo je četvrta zlatna medalja futsal ekipe Vojne akademije. Igrajući 23 takmičarske utakmice naša ekipa nije doživela nijedan poraz. (21 pobeda i 2 nerešene utakmice). Ovakvi rezultati su plod dugogodišnjeg kvalitetnog rada futsal sekcije na Vojnoj akademiji, a naš naredni cilj je da kvalitetnim radom postignemo još bolje rezultate- rekao je profesor fizičke kulture Mile Ranđelović koji nije krio zadovoljstvo ostvarenim rezultatom.

Futsal ekipa Vojne akademije: Lazar Mitić (kapiten), Nemanja Jekić, Marko Ninković, Slobodan Simić, Miodrag Ivković, Stefan Jovanović, Miloš Šumarac, Dragan Nešović, Rade Pajić, Radosav Bojat, Filip Popović, Marko Radović, Miloje Čkonjović, Mile Ranđelović ( vođa ekipe) i Davorin Mikluc ( trener ekipe).


Arhiva vesti   2011 2010 2009 2008
Center Separator
Center Separator
Pretraživanje Aktuelnosti 2010
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-247, 011/3603-331; Faks: 011/3005-190
E-pošta: office@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna