ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Odnosi s javnošću / Susreti klasa

Susreti klasa

Poštovani,

Vojna akademija želi da omogući Vama, svojim nekadašnjim polaznicima, da pravovremeno dođete do informacija koje se tiču organizovanja susreta klasa.

Ukoliko želite da organizujete susret klase na Vojnoj akademiji, neophodno je da nam se organizacioni odbor za obeležavanje godišnjice klase obrati  putem e-mail-a office@va.mod.gov.rs  ili poštom na adresu: Vojna akademija, Pavla Jurišića-Šturma 33, 11000 Beograd, najmanje mesec dana pre planiranog održavanja skupa.

Zbog realnog postojanja navedenih poteškoća, kao i zbog želje da se organizovanje ovakvih manifestacija vrši pod svojevrsnim okriljem ustanove koja je iznedrila te ljude, pozivamo vas da nas blagovremeno obavestite o svim svojim zahtevima u vezi sa organizacojom susreta pripadnika vaše klase.

Sve što Vas interesuje u vezi sa organizacijom susreta, objavljivanjem informacija na sajtu i drugim pitanjima u vezi sa tim, možete saznati kontaktirajući nas na: tel: +381 (11) 3603-247 i +381 (11) 3603-331 i na e-mail: office@va.mod.gov.rs 

Očekujemo Vas!

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna