latinica | english
Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна /

ОДРЖАН СПОРТСКИ СУСРЕТ ЕКИПЕ ТВ СЕРИЈЕ И ПРИПАДНИКА ВОЈНЕ АКАДЕМИЈЕ

На Војној академији је 24. марта одржан спортски сусрет између глумаца ТВ серије „Војна академија“ и припадника Војне академије. Спортски сусрет започео је у пиштољској стрељани, где су продуцент серије господин Небојша Неле Гарић и начелник Војне академије генерал-мајор Младен Вуруна испалили прве метке у мету. У наставку су се на „ватреној линији“ наизменично мењали глумци, који глуме кадете у серији и кадети Војне академије, како би демонстрирали умећа у руковању ватреним оружјем.

На крају овог ревијалног такмичења на црту су изашли и командири предвођени капетаном Жарачом  (Љубомир Бандовић) и старешине Војне академије. Иако резултат није био у првом плану наши глумци су показали одличне резултате у руковању са ватреним оружјем и у укупном збиру поена победили. Најбољи стрелци у редовима гостију су били Љубомир Бандовић и Тијана Печенчић. Некима је ово било прво "ватрено крштење" и незаборавно искуство, рекла је Нина Граховац, која је у наставку додала да је поносна што је победила непознато и оборила мете испред себе.


Након ватрене обуке гости и припадници Војне академије упутили су се у спортски центар, ради одигравања ревијалне утакмице у футсалу. Екипу ТВ серије предводио је са клупе Љубомир Бандовић (капетан Жарач), а капитен је био Милош Тимотијевић (поручник Васке), док је екипу Војне академије предводио потпуковник Светозар Василески. На почетку утакмице, симболично, почетни ударац су извели начелник ШНО пуковник Миле Јелић и директор серије Ненад Димитријевић. У неизвесној утакмици са безброј атрактивних потеза, на крају је екипа Војне академије, голом у последњим тренуцима утакмице, победила са резултатом 3:2. Голове за глумце постигао је Игор Стојановић из продукције "НИРА", а победоносни гол за Војну академију постигао је мајор Срђан Миљковић. Након беспоштедне и атрактивне утакмице за најборбенијег играча проглашена је кадеткиња Војне академије Јелена Шулић.

После завршених сусрета начелник Војне академије генерал-мајор Младен Вуруна приредио је пријем за све госте и том приликом захвалио се глумцима и екипи на реализацији серије „Војна академија“ пожелевши им много успеха у даљњем раду. Том приликом глумцима, који глуме кадете и комадире, уручио је значке Војне академије у знак сећања на време проведено у академији током снимања серије. На крају дружења генерал Вуруна уручио је редитељу Дејану Зечевићу плакету Војне академије.

На крају дружења глумци и екипа серије су били срећни што је читав сусрет протекао у опуштеној и веселој атмосфери, изразивши задовољство могућношћу да се на овакав начин друже са кадетима и запосленима на Војној академији.


- Велику захвалност дугујемо кадетима и свим припадницима Војне академије, који су нам омогућили да се после завршеног снимања поновно окупимо на Војној академији, како би опробали своје вештине у гађању из пиштоља и у футсалу, рекао је продуцент господин Гарић, изразивши још једном захвалност свим припадницима Војне академије на помоћи приликом снимања игране ТВ серије „Војна академија“.

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Павла Јуришића Штурма 33, 11000 Београд
Тел: 011/3603-247, 011/3603-331; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: office@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна