latinica | english
Вести

Министар Вулин: Кадети Војне академије показују изузетне резултатеСвечаност поводом завршетка школовања 44. класе Војне гимназијеУвид јавности докторске дисертације кандидата Владе МитићаМинистар Вулин на обуци кадета: Наше оклопне јединице добиће првокласне официреОбавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниОбавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниИзбор у звања сарадника на Војној академијиСвечаност поводом откривања бисте генерала Јована Мишковића и отварања Спомен собе на Војној академијиНових 3.300 квадрата за смештај кадета Војне академијеСписак кандидата који су успешно реализовали први део селекције и стекли услов да наставе даљи процес селекције за упис у Војну академијуСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / МЕЂУНАРОДНИ МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЧЕВАЊУ ”ЉУБОМИР САВИЋ“

МЕЂУНАРОДНИ МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЧЕВАЊУ ”ЉУБОМИР САВИЋ“

Војна академија је пети пут заредом била домаћин најбољим мачеваоцима из региона који су учествовали на традиционалном ХII меморијалном међународном турниру ”Љубомир Савић” који је реализован у суорганизацији Мачевалачког клуба “Олимпија” и Војне академије.

Учешће у такмичарском делу узело је 77 такмичара (46 такмичара и 31 такмичарка) из Србије, Румуније и Македоније. Победници у мушкој и у женској конкуренцији су такмичари Мачевалачког клуба ”Силни”, Данило Николић и Смиљка Родић.

Једини представник МО и ВС на турниру био је поручник Милош Ристић из 126. бригаде ВОЈИН. Кординатор активности у реализацији турнира испред Војне академија била је поручник Биљана Иванова.

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна