latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / МЕЂУНАРОДНИ МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЧЕВАЊУ ”ЉУБОМИР САВИЋ“

МЕЂУНАРОДНИ МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЧЕВАЊУ ”ЉУБОМИР САВИЋ“

Војна академија је пети пут заредом била домаћин најбољим мачеваоцима из региона који су учествовали на традиционалном ХII меморијалном међународном турниру ”Љубомир Савић” који је реализован у суорганизацији Мачевалачког клуба “Олимпија” и Војне академије.

Учешће у такмичарском делу узело је 77 такмичара (46 такмичара и 31 такмичарка) из Србије, Румуније и Македоније. Победници у мушкој и у женској конкуренцији су такмичари Мачевалачког клуба ”Силни”, Данило Николић и Смиљка Родић.

Једини представник МО и ВС на турниру био је поручник Милош Ристић из 126. бригаде ВОЈИН. Кординатор активности у реализацији турнира испред Војне академија била је поручник Биљана Иванова.

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна