latinica | english
Вести

Обавештење кандидатима који су испунили услове да приступе пријемном испиту за упис у Војну академију за школску 2020/2021. годинуВојна академија у магазину "Одбрана" поводом јубилеја 170. година од оснивања ове високошколске институцијеСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / МЕЂУНАРОДНИ МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЧЕВАЊУ ”ЉУБОМИР САВИЋ“

МЕЂУНАРОДНИ МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЧЕВАЊУ ”ЉУБОМИР САВИЋ“

Војна академија је пети пут заредом била домаћин најбољим мачеваоцима из региона који су учествовали на традиционалном ХII меморијалном међународном турниру ”Љубомир Савић” који је реализован у суорганизацији Мачевалачког клуба “Олимпија” и Војне академије.

Учешће у такмичарском делу узело је 77 такмичара (46 такмичара и 31 такмичарка) из Србије, Румуније и Македоније. Победници у мушкој и у женској конкуренцији су такмичари Мачевалачког клуба ”Силни”, Данило Николић и Смиљка Родић.

Једини представник МО и ВС на турниру био је поручник Милош Ристић из 126. бригаде ВОЈИН. Кординатор активности у реализацији турнира испред Војне академија била је поручник Биљана Иванова.

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна