latinica | english
Вести

Обавештење кандидатима који су испунили услове да приступе пријемном испиту за упис у Војну академију за школску 2020/2021. годинуВојна академија у магазину "Одбрана" поводом јубилеја 170. година од оснивања ове високошколске институцијеСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / ПРИПАДНИЦИ МО И ВС НА 19. НОВОСАДСКОМ ПОЛУМАРАТОНУ

ПРИПАДНИЦИ МО И ВС НА 19. НОВОСАДСКОМ ПОЛУМАРАТОНУ

У недељу 25. марта одржан је 19. Новосадски полумаратон, по изузетно лепом и сунчаном времену и уз учешће преко 400 такмичара из земље и иностранства. На полумаратону је, под стручним вођством војних службеника Стевана Грујића из Војне академије, Слободана Николића из Војне гимназије, Снежане Станчетић и Горана Живковићa, учествовало преко 70 припадника МО и Војске Србије.

Најуспешнији представници МО и ВС у појединачној конкуренцији на стази од 21,1 км били су професионални војник Мариана Чегар Лукић из Војне академије која је освојила друго место, и професионални војник Ксенија Бубњевић из ВиПВО која је на циљ стигла као трећепласирана.

У штафетној трци на стази од 21,1 километар штафета МО и ВС у саставу: мајор Александар Нешевски, старији водник Горан Чегар и професионални војник Мирко Станковић, заузела је друго место, док је екипа Војне академије 1 (кадети Горан Антонијевић, Александар Кричак, Никола Илић, Милан Симоновић, Рачић Ђорђе, Малетић Александар) заузела треће место.

Штафета Војне гимназије била је најуспешнија у конкуренцији средњих школа.

Најуспешнији представник МО и ВС у трци на 10, 5 километара била је потпоручник Невена Јовановић из Гарде, која је заузела 3. место.

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна