ПРИПАДНИЦИ МО И ВС НА 19. НОВОСАДСКОМ ПОЛУМАРАТОНУ

У недељу 25. марта одржан је 19. Новосадски полумаратон, по изузетно лепом и сунчаном времену и уз учешће преко 400 такмичара из земље и иностранства. На полумаратону је, под стручним вођством војних службеника Стевана Грујића из Војне академије, Слободана Николића из Војне гимназије, Снежане Станчетић и Горана Живковићa, учествовало преко 70 припадника МО и Војске Србије.

Најуспешнији представници МО и ВС у појединачној конкуренцији на стази од 21,1 км били су професионални војник Мариана Чегар Лукић из Војне академије која је освојила друго место, и професионални војник Ксенија Бубњевић из ВиПВО која је на циљ стигла као трећепласирана.

У штафетној трци на стази од 21,1 километар штафета МО и ВС у саставу: мајор Александар Нешевски, старији водник Горан Чегар и професионални војник Мирко Станковић, заузела је друго место, док је екипа Војне академије 1 (кадети Горан Антонијевић, Александар Кричак, Никола Илић, Милан Симоновић, Рачић Ђорђе, Малетић Александар) заузела треће место.

Штафета Војне гимназије била је најуспешнија у конкуренцији средњих школа.

Најуспешнији представник МО и ВС у трци на 10, 5 километара била је потпоручник Невена Јовановић из Гарде, која је заузела 3. место.

ВОЈНА АКАДЕМИЈА - Павла Јуришића Штурма 33, 11000 Београд
Тел: 011/3603-247, 011/3603-331; Факс: 011/3005-190; Е-пошта: office@va.mod.gov.rs
copyright © Војна академија Београд / сва права задржана
дозволу за употребу материјала објављених на сајту тражите преко е-адресе: office@va.mod.gov.rs