ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Kadeti / Sportske vesti / PRIPADNICI MO I VS NA 19. NOVOSADSKOM POLUMARATONU

PRIPADNICI MO I VS NA 19. NOVOSADSKOM POLUMARATONU

U nedelju 25. marta održan je 19. Novosadski polumaraton, po izuzetno lepom i sunčanom vremenu i uz učešće preko 400 takmičara iz zemlje i inostranstva. Na polumaratonu je, pod stručnim vođstvom vojnih službenika Stevana Grujića iz Vojne akademije, Slobodana Nikolića iz Vojne gimnazije, Snežane Stančetić i Gorana Živkovića, učestvovalo preko 70 pripadnika MO i Vojske Srbije.

Najuspešniji predstavnici MO i VS u pojedinačnoj konkurenciji na stazi od 21,1 km bili su profesionalni vojnik Mariana Čegar Lukić iz Vojne akademije koja je osvojila drugo mesto, i profesionalni vojnik Ksenija Bubnjević iz ViPVO koja je na cilj stigla kao trećeplasirana.

U štafetnoj trci na stazi od 21,1 kilometar štafeta MO i VS u sastavu: major Aleksandar Neševski, stariji vodnik Goran Čegar i profesionalni vojnik Mirko Stanković, zauzela je drugo mesto, dok je ekipa Vojne akademije 1 (kadeti Goran Antonijević, Aleksandar Kričak, Nikola Ilić, Milan Simonović, Račić Đorđe, Maletić Aleksandar) zauzela treće mesto.

Štafeta Vojne gimnazije bila je najuspešnija u konkurenciji srednjih škola.

Najuspešniji predstavnik MO i VS u trci na 10, 5 kilometara bila je potporučnik Nevena Jovanović iz Garde, koja je zauzela 3. mesto.

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna