ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Kadeti / Sportske vesti / PRIPADNICI MO I VS NA 19. NOVOSADSKOM POLUMARATONU

PRIPADNICI MO I VS NA 19. NOVOSADSKOM POLUMARATONU

U nedelju 25. marta održan je 19. Novosadski polumaraton, po izuzetno lepom i sunčanom vremenu i uz učešće preko 400 takmičara iz zemlje i inostranstva. Na polumaratonu je, pod stručnim vođstvom vojnih službenika Stevana Grujića iz Vojne akademije, Slobodana Nikolića iz Vojne gimnazije, Snežane Stančetić i Gorana Živkovića, učestvovalo preko 70 pripadnika MO i Vojske Srbije.

Najuspešniji predstavnici MO i VS u pojedinačnoj konkurenciji na stazi od 21,1 km bili su profesionalni vojnik Mariana Čegar Lukić iz Vojne akademije koja je osvojila drugo mesto, i profesionalni vojnik Ksenija Bubnjević iz ViPVO koja je na cilj stigla kao trećeplasirana.

U štafetnoj trci na stazi od 21,1 kilometar štafeta MO i VS u sastavu: major Aleksandar Neševski, stariji vodnik Goran Čegar i profesionalni vojnik Mirko Stanković, zauzela je drugo mesto, dok je ekipa Vojne akademije 1 (kadeti Goran Antonijević, Aleksandar Kričak, Nikola Ilić, Milan Simonović, Račić Đorđe, Maletić Aleksandar) zauzela treće mesto.

Štafeta Vojne gimnazije bila je najuspešnija u konkurenciji srednjih škola.

Najuspešniji predstavnik MO i VS u trci na 10, 5 kilometara bila je potporučnik Nevena Jovanović iz Garde, koja je zauzela 3. mesto.

HorSeparator
Konkurs za izbor najbolje besede na temu "Čast je naša imovina"
Prijava aranžmana na 51. SP Kopanik, zimska sezona 2019/2020. godine
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna