latinica | english
Вести

Обавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниОбавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниИзбор у звања сарадника на Војној академијиСвечаност поводом откривања бисте генерала Јована Мишковића и отварања Спомен собе на Војној академијиНових 3.300 квадрата за смештај кадета Војне академијеСписак кандидата који су успешно реализовали први део селекције и стекли услов да наставе даљи процес селекције за упис у Војну академијуИнтерни конкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких наукаМинистар Вулин: Будући пилоти и ученици завршне године Средње стручне војне школе нису прекидали школовање током пандемијеМинистар Вулин: Војне школе спремне за упис нових кадета и ученикаМинистар Вулин: Захваљујући иновационим платформама које је Војна академија урадила, нисмо изгубили ни један једини часСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / КАДЕТИ ОСВОЈИЛИ 11 МЕДАЉА НА ТАКМИЧЕЊУ У ТАЕКВОНДОУ

КАДЕТИ ОСВОЈИЛИ 11 МЕДАЉА НА ТАКМИЧЕЊУ У ТАЕКВОНДОУ

У организацији ИТФ Таеквондо Федерације Србије и Таеквондо клуба “Бајша” у недељу 31. марта у Бачкој Тополи одржан је међународни турнир «8. Србија ОПЕН» у таеквондоу. На такмичењу су наступили такмичари из Словеније, Босне и Херцеговине, Мађарске, Хрватске и Србије.

Велики успех на дебитантском наступу под стручним вођством тренера Зорана Рајковића и капетана Саше Јовића, остварили су кадети чланови секције Војне академије у таеквондоу, која функционише од октобра 2011. године.

Освојене су 4 златне, 3 сребрне и 4 бронзане медаље, и то:

1. место у борбама, кадет Борис Малагурски, категорија +85kg сениори,
1.место у формама и 3. место у борбама, кадеткиња Татјана Платиша, категорија  63kg сениори,
1. место у формама и 3. место у борбама, кадеткиња Јелена Шулић, категорија +63 kg сениори,
1. место у формама, кадеткиња Милица Вулић,
2. место у борбама, кадет Марко Цветковић, категорија- 78kg сениори,
2. место у борбама, кадет Миломир Драговић, категорија +85kg сениори,
2. место у формама, кадет Војислав Стефановић,
3. место у борбама, кадет Дејан Трбовић, категорија +85 kg сениори,
3. место у формама, кадет Владимир Курајица.
 
На турниру у Бачкој Тополи наступило је  13 кадета (10 кадета и 3 кадеткиње). Следећи наступ најквалитетније такмичаре чланове секције Војне академије, које изабере тренер Зоран Рајковић, очекује средином маја на Европском првенству у таеквондоу које се одржава у Софији (Бугарска).

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна