latinica | english
Вести

Oбавештење о пријемном испиту за упис на Војну академијуСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеОбука војних пилота и кадета на Аеродрому МораваСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / ПРОМОЦИЈА БОРИЛАЧКИХ ВЕШТИНА НА ВОЈНОЈ АКАДЕМИЈИ

ПРОМОЦИЈА БОРИЛАЧКИХ ВЕШТИНА НА ВОЈНОЈ АКАДЕМИЈИ

У великој сали Спортског центра Војне академије, у организацији Спортског друштва «МБ Спорт» који предводи виши спортски тренер Бранислав Миленковић, носилац црног појаса 3. дан у каратеу, 2. дан у џудоу и 1. дан у ју-јутсу, одржана је изузетно квалитетна промоција борилачких вештина (џудо, карате и ју-јутсу), уз присуство великог броја заљубљеника у борилачке спортове из целе Србије.

У промотивном делу манифестације, промотери су били легендарни џудиста Вук Рашовић, актуелни светски ветерански првак и мајстор џудоа 9. дан, као и такмичари Карате клуба «МБ спорт».

Након промотивног дела, одржан је други по реду карате “турнир ветерана” у борбама и катама. У изузетно квалитетним борбама највише знања и вештине показао је војни службеник Младен Ћорић из Војне академије, који је у сва три меча у којима је наступио остварио убедљиве победе и понео епитет најуспешнијег такмичара турнира.

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна