latinica | english
Вести

Министар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаМинистар Вулин: Кадети Војне академије показују изузетне резултатеСвечаност поводом завршетка школовања 44. класе Војне гимназијеУвид јавности докторске дисертације кандидата Владе МитићаМинистар Вулин на обуци кадета: Наше оклопне јединице добиће првокласне официреОбавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниОбавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниИзбор у звања сарадника на Војној академијиСвечаност поводом откривања бисте генерала Јована Мишковића и отварања Спомен собе на Војној академијиСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / ПРОМОЦИЈА БОРИЛАЧКИХ ВЕШТИНА НА ВОЈНОЈ АКАДЕМИЈИ

ПРОМОЦИЈА БОРИЛАЧКИХ ВЕШТИНА НА ВОЈНОЈ АКАДЕМИЈИ

У великој сали Спортског центра Војне академије, у организацији Спортског друштва «МБ Спорт» који предводи виши спортски тренер Бранислав Миленковић, носилац црног појаса 3. дан у каратеу, 2. дан у џудоу и 1. дан у ју-јутсу, одржана је изузетно квалитетна промоција борилачких вештина (џудо, карате и ју-јутсу), уз присуство великог броја заљубљеника у борилачке спортове из целе Србије.

У промотивном делу манифестације, промотери су били легендарни џудиста Вук Рашовић, актуелни светски ветерански првак и мајстор џудоа 9. дан, као и такмичари Карате клуба «МБ спорт».

Након промотивног дела, одржан је други по реду карате “турнир ветерана” у борбама и катама. У изузетно квалитетним борбама највише знања и вештине показао је војни службеник Младен Ћорић из Војне академије, који је у сва три меча у којима је наступио остварио убедљиве победе и понео епитет најуспешнијег такмичара турнира.

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна