latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / ОДРЖАН ПРОЛЕЋНИ КРОС ВОЈНЕ АКАДЕМИЈЕ

ОДРЖАН ПРОЛЕЋНИ КРОС ВОЈНЕ АКАДЕМИЈЕ

На простору Војне академије у среду 04. априла 2012. године уз учешће великог броја кадета Војне академије, ученика Војне гимназије и студената са Београдског унивезитета, одржан је традиционални пролећни крос Војне академије.

У изузетно занимљивој и до краја неизвесној трци, прво место у свеукупном пласману освојио је кадет Горан Антонијевић 133. класа, друго место заузео је кадет Никола Јовановић 136. класа, док је трећепласирани био ученик из
Војне гимназије Горан Милановић.

 У женској конкуренцији првопласирана је била кадет Дијана Вукомановић 135. класа, другопласирана је кадет Оливера Милановић 135. класа, док је треће место заузела кадет Мирјана Ковачић 135. класа.

У екипном пласману прво место заузели су кадети из 136. класе, друго место освојили су учњници Војне гимназије, треће место заузели су кадети 135. класе.

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна