latinica | english
Вести

Oбавештење о пријемном испиту за упис на Војну академијуСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеОбука војних пилота и кадета на Аеродрому МораваСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / ОДРЖАН ПРОЛЕЋНИ КРОС ВОЈНЕ АКАДЕМИЈЕ

ОДРЖАН ПРОЛЕЋНИ КРОС ВОЈНЕ АКАДЕМИЈЕ

На простору Војне академије у среду 04. априла 2012. године уз учешће великог броја кадета Војне академије, ученика Војне гимназије и студената са Београдског унивезитета, одржан је традиционални пролећни крос Војне академије.

У изузетно занимљивој и до краја неизвесној трци, прво место у свеукупном пласману освојио је кадет Горан Антонијевић 133. класа, друго место заузео је кадет Никола Јовановић 136. класа, док је трећепласирани био ученик из
Војне гимназије Горан Милановић.

 У женској конкуренцији првопласирана је била кадет Дијана Вукомановић 135. класа, другопласирана је кадет Оливера Милановић 135. класа, док је треће место заузела кадет Мирјана Ковачић 135. класа.

У екипном пласману прво место заузели су кадети из 136. класе, друго место освојили су учњници Војне гимназије, треће место заузели су кадети 135. класе.

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна