latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / Одржан 46. међународни «Бели крос»

Одржан 46. међународни «Бели крос»

Традиционални, 46. по реду, «Бели крос» одржан је 27. јануара, под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину града Београда, на теренима спортског центра Кошутњак.

«Бели крос» сврстан је међу десет кросева широм Европе који се налазе у календару Светске атлетске федерације и бодује се за укупни пласман на крају атлетске сезоне. На кросу су учествовали такмичари из Румуније, Бугарске, Мађарске, Норвешке, Словеније, Хрватске, Црне Горе, Македоније, Босне и Херцеговине и Србије.

У категорији «Војска и полиција», којом се традиционално отвара "Бели крос", на стази дужине 1.000 метара учествовало је укупно 40 такмичара, од тога 32 у мушкој и осам у женској конкуренцији. Међу припадницима Војне академије најбољи резултат остварила је кадеткиња 134. класе Биљана Кањерић која је заузела треће место у женској конкуренцији, док се у мушкој конкуренцији најбоље пласирао кадет Александар Кричак који је заузео шесто место.
HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна