latinica | english
Вести

Обавештење кандидатима који су испунили услове да приступе пријемном испиту за упис у Војну академију за школску 2020/2021. годинуВојна академија у магазину "Одбрана" поводом јубилеја 170. година од оснивања ове високошколске институцијеСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / Одржан 46. међународни «Бели крос»

Одржан 46. међународни «Бели крос»

Традиционални, 46. по реду, «Бели крос» одржан је 27. јануара, под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину града Београда, на теренима спортског центра Кошутњак.

«Бели крос» сврстан је међу десет кросева широм Европе који се налазе у календару Светске атлетске федерације и бодује се за укупни пласман на крају атлетске сезоне. На кросу су учествовали такмичари из Румуније, Бугарске, Мађарске, Норвешке, Словеније, Хрватске, Црне Горе, Македоније, Босне и Херцеговине и Србије.

У категорији «Војска и полиција», којом се традиционално отвара "Бели крос", на стази дужине 1.000 метара учествовало је укупно 40 такмичара, од тога 32 у мушкој и осам у женској конкуренцији. Међу припадницима Војне академије најбољи резултат остварила је кадеткиња 134. класе Биљана Кањерић која је заузела треће место у женској конкуренцији, док се у мушкој конкуренцији најбоље пласирао кадет Александар Кричак који је заузео шесто место.
HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна