ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna /

PROMOVISANI DOKTORI NAUKA UNIVERZITETA ODBRANE

Na svečanosti u Vojnoj akademiji danas je promovisano dvanaest doktora nauka povodom obeležavanja Dana Univerziteta odbrane – 24. februara. Rektor tog univerziteta general-potpukovnik prof. dr Miodrag Jevtić uručio je doktorska zvanja i diplome.

General Jevtić istakao je da je ulaganje vremena u učenje najbolja investicija danas, a stečeno znanje i obrazovanje najbolje i najvažnije vrednosti 21. veka.

- Naučni rad je naučni doprinos, a rezultati vašeg rada će sigurno doprinositi daljem unapređenju sistema, naših visokoškolskih jedinica, i naravno Univerziteta odbrane. Želim da ovaj dan pamtite, da ostane upisan u istoriju Univerziteta odbrane kao prva svečanost organizovana na ovaj način koja će, nadam se, postati tradicionalna i koju ćemo vremenom inovirati i dopunjavati, rekao je rektor čestitajući promovisanim doktorima nauka.

Prorektor za naučno-istraživačku delatnost Univerziteta odbrane prof. dr Mirjana Životić-Vanović predstavila je nove doktore nauka i naglasila je da je u prethodnoj godini značajno uvećan naučno-istraživački potencijal tog Univerziteta.

Doktorska zvanja dobili su pukovnik Milić Veljović, potpukovnici Slaviša Vlačić, Bojan Jovičić, Milorad Milivojević i Boban Trajković, kao i vojni službenici Zorica Brdareski, Milan Milošević, Slobodan Mandić, Sanja Dugonjić, Stevan Jovičić, Biljana Drašković-Pavlović i Nebojša Dragović.

HorSeparator
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-247, 011/3603-331; Faks: 011/3005-190
E-pošta: office@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna