ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna /

SUSRET PREDSEDNIKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE SA POLAZNICIMA VSBO

U četvrtak 14. marta, gospodin Ivica Dačić, predsednik Vlade Republike Srbije, primio je polaznike druge klase VSBO-a.

Težišni deo izlaganja gospodina Ivice Dačića odnosio se na ključnu ulogu Vlade u upravljanju sistemom bezbednosti. Posebno je naglasio značaj individualne bezbednosti i činjenicu  da inidividualna bezbednost postaje jedan od uslova za istinski razvoj demokratskog društva. U vezi s tim, istakao je rezultate koje Vlada Republike Srbije ostvaruje u ekonomskom i socijalnom domenu. Osvrnuo se i na kompleksnost dijaloga koji Beograd vodi sa Prištinom.

Gospodin Ivica Dačić snažno je podržao realizaciju Visokih studija bezbednosti i odbrane, izražavajući očekivanje da će polaznici, nakon završetka usavršavanja, zahvaljujući znanjima i veštinama koje budu stekli, postati pouzdan oslonac sistema nacionalne bezbednosti Republike Srbije.

Susretu sa predsednikom Vlade Republike Srbije, organizovanom na početku realizacije trećeg, težišnog nastavnog područja pod nazivom "Upravljanje sistemom nacionalne bezbednosti", prisustvovali su načelnik Vojne akademije general-major Mladen Vuruna i načelnik Škole nacionalne odbrane pukovnik Mile Jelić.

HorSeparator
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-247, 011/3603-331; Faks: 011/3005-190
E-pošta: office@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna