latinica | english
Вести

Министар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаМинистар Вулин: Кадети Војне академије показују изузетне резултатеСвечаност поводом завршетка школовања 44. класе Војне гимназијеУвид јавности докторске дисертације кандидата Владе МитићаМинистар Вулин на обуци кадета: Наше оклопне јединице добиће првокласне официреОбавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниОбавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниИзбор у звања сарадника на Војној академијиСвечаност поводом откривања бисте генерала Јована Мишковића и отварања Спомен собе на Војној академијиСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / Успех кадета на веслачком купу Словачке

Успех кадета на веслачком купу Словачке

Кадети Војне академије: Инослава Јанковић, Милица Луковић, Александар Перовић, Радован Тајсић, Срећко Стојилков, Милош Илић, Милош Живковић и Стефан Јовановић остварили су велики успех на 14. међународном купу Словачке у веслању на ергометрима, одржаном у Банској Бистрици.

У изузетно јакој конкуренцији селекција из Словачке, Чешке, Пољске, Мађарске и Белорусије, које су представљали активни веслачи, екипа из Србије освојила је четири медаље: једно злато, једно сребро и две бронзе. Од осморо кадета, седморо се у Београд вратило са одличјем. Злато је припало Инослави Јанковић, сребро је заслужила Милица Луковић, док су бронзу освојили Александар Перовић и четворочлана штафета веслача из Србије.

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна