latinica | english
Вести

Oбавештење о пријемном испиту за упис на Војну академијуСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеОбука војних пилота и кадета на Аеродрому МораваСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / Успех кадета на веслачком купу Словачке

Успех кадета на веслачком купу Словачке

Кадети Војне академије: Инослава Јанковић, Милица Луковић, Александар Перовић, Радован Тајсић, Срећко Стојилков, Милош Илић, Милош Живковић и Стефан Јовановић остварили су велики успех на 14. међународном купу Словачке у веслању на ергометрима, одржаном у Банској Бистрици.

У изузетно јакој конкуренцији селекција из Словачке, Чешке, Пољске, Мађарске и Белорусије, које су представљали активни веслачи, екипа из Србије освојила је четири медаље: једно злато, једно сребро и две бронзе. Од осморо кадета, седморо се у Београд вратило са одличјем. Злато је припало Инослави Јанковић, сребро је заслужила Милица Луковић, док су бронзу освојили Александар Перовић и четворочлана штафета веслача из Србије.

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна