latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна /

Спортски сусрети оружаних снага Србије и Босне и Херцеговине

На спортским теренима Војне академије данас је одржан традиционални, пети, спортски сусрет припадника Министарства одбране и Војске Србије са представницима Министарства одбране и Оружаних снага Босне и Херцеговине, а поводом Дана Војске Србије.

После интонирања државних химни, државни секретар у Министарству одбране Србије Зоран Ђорђевић отворио је спортске сусрете и пожелео такмичарима да бољи победи.

- Две ствари бих вам рекао. Прво, у здравом телу здрав дух, а потом бих цитирао Мартину Навратилову, прослављену тенисерку, која је рекла да лоптица не зна за године. Дакле, једног дана када будете имали и више година немојте престати да се бавите спортом. Нека игре почну, рекао је Ђорђевић.

Помоћник министра у Министарству одбране БиХ Стјепан Поцрња честитао је Дан Војске Србије свим припадницима, и истакао да је спортско такмичење потврдило спремност за сарадњу и пријатељство два министарства и две војске.

Спортисти су се такмичили у одбојци, кошарци, фудбалу и стрељаштву, а први пут на спортским сусретима учествовале су и жене.

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна