latinica | english
Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Актуелности / Спортски сусрети оружаних снага Србије и Босне и Херцеговине

Спортски сусрети оружаних снага Србије и Босне и Херцеговине

На спортским теренима Војне академије данас је одржан традиционални, пети, спортски сусрет припадника Министарства одбране и Војске Србије са представницима Министарства одбране и Оружаних снага Босне и Херцеговине, а поводом Дана Војске Србије.

После интонирања државних химни, државни секретар у Министарству одбране Србије Зоран Ђорђевић отворио је спортске сусрете и пожелео такмичарима да бољи победи.

- Две ствари бих вам рекао. Прво, у здравом телу здрав дух, а потом бих цитирао Мартину Навратилову, прослављену тенисерку, која је рекла да лоптица не зна за године. Дакле, једног дана када будете имали и више година немојте престати да се бавите спортом. Нека игре почну, рекао је Ђорђевић.

Помоћник министра у Министарству одбране БиХ Стјепан Поцрња честитао је Дан Војске Србије свим припадницима, и истакао да је спортско такмичење потврдило спремност за сарадњу и пријатељство два министарства и две војске.

Спортисти су се такмичили у одбојци, кошарци, фудбалу и стрељаштву, а први пут на спортским сусретима учествовале су и жене.

HorSeparator
Пријава аранжмана на 51. СП Копаник, зимска сезона 2019/2020. године
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-247, 011/3603-331; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: office@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна