ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna /

Sportski susreti oružanih snaga Srbije i Bosne i Hercegovine

Na sportskim terenima Vojne akademije danas je održan tradicionalni, peti, sportski susret pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije sa predstavnicima Ministarstva odbrane i Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, a povodom Dana Vojske Srbije.

Posle intoniranja državnih himni, državni sekretar u Ministarstvu odbrane Srbije Zoran Đorđević otvorio je sportske susrete i poželeo takmičarima da bolji pobedi.

- Dve stvari bih vam rekao. Prvo, u zdravom telu zdrav duh, a potom bih citirao Martinu Navratilovu, proslavljenu teniserku, koja je rekla da loptica ne zna za godine. Dakle, jednog dana kada budete imali i više godina nemojte prestati da se bavite sportom. Neka igre počnu, rekao je Đorđević.

Pomoćnik ministra u Ministarstvu odbrane BiH Stjepan Pocrnja čestitao je Dan Vojske Srbije svim pripadnicima, i istakao da je sportsko takmičenje potvrdilo spremnost za saradnju i prijateljstvo dva ministarstva i dve vojske.

Sportisti su se takmičili u odbojci, košarci, fudbalu i streljaštvu, a prvi put na sportskim susretima učestvovale su i žene.

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna