ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna /

Ministar Gašić u poseti Vojnoj akademiji

Ministar odbrane Bratislav Gašić posetio je danas Vojnu akademiju gde su mu predstavnici institucija vojnog školstva predstavili sistem vojnog obrazovanja u Ministarstvu odbrane.

Sastanku su prisustvovali državni sekretar Ministarstva odbrane Zoran Đorđević, pomoćnik ministra odbrane za ljudske resurse Miloš Janković, rektor Univerziteta odbrane general-potpukovnik Miodrag Jevtić i načelnik Vojne akademije general-major Mladen Vuruna sa saradnicima.

Ministru odbrane predstavljene su mogućnosti, kapaciteti i obrazovni potencijali Univerziteta odbrane, Vojne akademije i Vojne gimnazije. Imajući u vidu da se na današnji dan obeležavaju dve godine od nesreće na IVP „Pasuljanske livade“, kada su stradali kadeti završne godine Milina Miletić i Filip Milojević, ministar Gašić posebno se interesovao za način primene mera i procedura bezbednosti i zaštite u toku realizacije praktičnih oblika nastave, kao i o načinu usavršavanja i osposobljavanja kadeta za prve oficirske dužnosti.

Povodom godišnjice stradanja kadeta, delegacije Vojne akademije prisustvovale su danas pomenima Milini i Filipu u Gornjem Milanovcu i selu Trnava kod Topole.

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna