latinica | english
HorSeparator

Насловна /

05. 01. 2017.   10:33:19

Одржан Први Новогодишњи кошаркашки турнир Војне академије

У великој сали Спортског центра Војне академије, по први пут, одржан је Новогодишњи кошаркашки турнир Војне академије, на којем су учешће узеле квалитетне екипе: КК Динамик из Београда на чијем челу се налази Мирослав Мута Николић помоћни тренер кошаркашке репрезентације Србије, КК Дунав Апатин предвођене тренером Симом Ајдуковићем и прослављеним кошаркашем Предрагом Шупутом, КК Димитровград предвођена тренером Зораном Геровим и екипа домаћина Војна академија предвођена тренером пуковником др Мирославом Талијаном.

Учесницима и такмичарима се на почетку турнира обратио начелник Војне академије генерал-мајор Горан Зековић, који је, званично отварајући турнир, поручио да је ово још једна прилика да се промовише спорт и кошарка у Војној академији, а затим свим екипама пожелео успех на турниру.

Током веома квалитетне игре на такмичењу, титулу најбоље екипе на турниру је понео тим кк Динамика из Београда, док је друго место заузела екипа из Димитровграда, а кадети Војне академије су изборили треће место у овом надметању. На крају турнира извршена је церемонија проглашења победника, а пехаре је најбољим екипама уручио пуковник др Мирослав Талијан у пратњи Мирослава Муте Николића. Поред приказа квалитетне игре, на Новогодишњем кошаркашком турниру Војне академије на најбољи начин је промовисана кошарка и универзитетски спорт, а успостављена су и нова пријатељства.


Архива вести   2011 2010 2009  2008
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Павла Јуришића Штурма 33, 11000 Београд
Тел: 011/3603-247, 011/3603-331; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: office@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна