latinica | english
HorSeparator

Насловна /

02. 02. 2017.   13:30:18

Полазници 6. класе ВСБО посетила Нафтну индустрију Србије

Полазници  6. класе Високих студија безбедности и одбране посетили су Нафтну индустрију Србије у Новом Саду. Студијску посету НИС су, својим присуством, уприличили први потпредседник Владе и министар унутрашњих послова као и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Госте су поздравили генерални директор НИС господин Кирил Албертович Кравченко и заменик генералног директора и директор Функције за корпоративну заштиту господин Игор Тарасов и том приликом су их информисали о важности и значају коју НИС полаже по питању корпоративне заштите компаније. Истакнуто је да НИС издваја значајна финансијска средства на сталној доградњи и унапређењу корпоративне безбедности, чиме се даје значајан допринос друштву у борби против корупције и криминала. 

Потом су полазници упознати са организацијском структуром служби које се баве пословима корпоративне заштите НИС као једне од највећих вертикално организованих компанија за производњу нафте и гаса у југоисточној Европи. Посебан квалитет студијске посете представљају практична искуства која су полазницима презентована од водећих људи који се баве корпоративном безбедношћу ове велике и веома значајне компаније која послује са великим успехом у Републици Србији.

Међу полазницима 6. класе ВСБО су, поред министара у Влади Р. Сбије, градоначелник града Београда као и високи државни функционери, представници Генералног секретаријата председника Р.Србије, Министарства спољних послова, Министарства рударства и енергетике, Српске банке, високи официри ВС и представници оружаних снага БиХ, Р. Хрватске и Р. Словеније.


Архива вести   2011 2010 2009  2008
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Павла Јуришића Штурма 33, 11000 Београд
Тел: 011/3603-247, 011/3603-331; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: office@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна