latinica | english
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Односи с медијима / Вести / Други уписни рок за самофинансирајуће студенте у Војној академији

Вести
28. 07. 2017.   12:02:13

Други уписни рок за самофинансирајуће студенте у Војној академији

У ДРУГОМ УПИСНОМ РОКУ студенти ће моћу да се упишу на програме који им  пружају могућност да стекну дипломе на акредитованим студијским програмима, знање и  вештине из области финансија, машинства, електротехнике  и  логистиког инжењерства.

На основу досадашњег искуства студенти истичу да их за пријаву на конкурс за основне студије на Војној академији, опредељује поверење у институцију и њену организацију, савремени студијски програми и модули,  као и постојање богато опремљених лабораторија  и изузетних услова за бављење спортом током студија.  Не малу предност родитељи, али и  студенти,  виде у износу школарине од  57 хиљада динара која покрива укупне трошкове за једну школску годину.

Академско школовање  самофинасирајућих студената разликује се  од школовања за професионални војни позив. За разлику од  будућих официра, који су на буџету МО и који су упис у Академију завршили у мају, самофинансирајући студенти су цивили – без униформе и  интернатског смештаја, војног оспособљавања и логоровања, али уз обезбеђену стручну праксу. На предавањима, различитим облицима вежби као и провери знања студенти и кадети су изједанчени  у обавезама.

Конкурс за други уписни рок самофинансирајућих студената за основне академске студије на  Војној академији можете преузети ОВДЕ.


Архива вести   2011 2010 2009  2008
Претраживање Вести
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Павла Јуришића Штурма 33, 11000 Београд
Тел: 011/3603-247, 011/3603-331; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: office@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна