ћирилица | english
HorSeparator

Naslovna / Odnosi s javnošću / Odnosi s medijima / Vesti / Drugi upisni rok za samofinansirajuće studente u Vojnoj akademiji

Vesti
28. 07. 2017.   12:02:16

Drugi upisni rok za samofinansirajuće studente u Vojnoj akademiji

U DRUGOM UPISNOM ROKU studenti će moću da se upišu na programe koji im  pružaju mogućnost da steknu diplome na akreditovanim studijskim programima, znanje i  veštine iz oblasti finansija, mašinstva, elektrotehnike  i  logistikog inženjerstva.

Na osnovu dosadašnjeg iskustva studenti ističu da ih za prijavu na konkurs za osnovne studije na Vojnoj akademiji, opredeljuje poverenje u instituciju i njenu organizaciju, savremeni studijski programi i moduli,  kao i postojanje bogato opremljenih laboratorija  i izuzetnih uslova za bavljenje sportom tokom studija.  Ne malu prednost roditelji, ali i  studenti,  vide u iznosu školarine od  57 hiljada dinara koja pokriva ukupne troškove za jednu školsku godinu.

Akademsko školovanje  samofinasirajućih studenata razlikuje se  od školovanja za profesionalni vojni poziv. Za razliku od  budućih oficira, koji su na budžetu MO i koji su upis u Akademiju završili u maju, samofinansirajući studenti su civili – bez uniforme i  internatskog smeštaja, vojnog osposobljavanja i logorovanja, ali uz obezbeđenu stručnu praksu. Na predavanjima, različitim oblicima vežbi kao i proveri znanja studenti i kadeti su izjedančeni  u obavezama.

Konkurs za drugi upisni rok samofinansirajućih studenata za osnovne akademske studije na  Vojnoj akademiji možete preuzeti OVDE.


Arhiva vesti   2011 2010 2009 2008
Center Separator
Center Separator
VOJNA AKADEMIJA
Pavla Jurišića Šturma 33, 11000 Beograd
Tel: 011/3603-247, 011/3603-331; Faks: 011/3005-190
E-pošta: office@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna