ћирилица | english
HorSeparator

Naslovna /

26. 12. 2017.   10:53:57

Futsal ekipa kadeta Vojne akademije osvojila šampionski pehar Univerzitetske lige

U finalu lige Univerzitetskog sportskog saveza Beograda, futsal ekipa kadeta Vojne akademije osvojila je prvo mesto i šampionski pehar pobedivši u finalu Visoku školu za informacione i telekomunikacione tehnologije.

Futsal ekipa kadeta Vone akademije osvojila je titulu u ligi Univerzitetskog sportskog saveza Beograda u utakmici koja je u regularnom delu završena rezultatom 1:1, te je pobednik odlučen nakon penala rezultatom 5:4 za ekipu Vojne akademije.

Kadeti Vojne akademije igrali su čvrsto i organizovano. Pokazali su snažan karakter, kolektivni duh i drugarstvo koje ih je vodilo do šampionskog pehara. Svi kadeti dali su svoj maksimum. Golman futsal ekipe Vojne akademije kadet Milorad Golubović je svojim bravuroznim odbranama davao dodatan motiv i sigurnost svome timu, a posebno se istakao kadet Stefan Đačanin koji je dao gol koji je omogućio da se utakmica odluči izvođenjem penala.

Na ceremoniji svečanog proglašenja pobednika, šampionski pehar uručen je kapitenu ekipe kadetu Nikoli Đorđeviću koji je ovaj veliki uspeh proslavio sa svim igračima i navijačima.

Futsal ekipu bodrio je veliki broj kadeta Vojne akademije koji su svojim navijanjem i podrškom bili dodatna snaga tima. U toku duge sezone u ovom prestižnmom takmičenju ekipa Vojne akademije je zabeležila sve pobede i bez poraza osvojila šampionski pehar.


Arhiva vesti   2011 2010 2009 2008
Center Separator
Center Separator
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-247, 011/3603-331; Faks: 011/3005-190
E-pošta: office@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna