latinica | english
Вести

Војни спортисти доносе лекове војним пензионеримаОбавештење кандидатима који су испунили услове да приступе пријемном испиту за упис у Војну академију за школску 2020/2021. годинуВојна академија у магазину "Одбрана" поводом јубилеја 170. година од оснивања ове високошколске институцијеСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Конкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаИзвештај комисије избор у звања за наставнике вештинаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Актуелности / Посета кинеске делегације Војној академији.

Посета кинеске делегације Војној академији.

У оквиру дводневне посете Републици Србији,  делегација Народне Републике Кине коју предводи заменик начелника Управе за политичке послове Централне војне комисије генерал-мајор Ванг Липинг посетила је дана 16.10.2018. године Војну академију. Делегацију је дочекао начелник Војне академије  генерал-мајор проф. др Бојан Зрнић.
Након разговора о  организацији, структури и задацима Војне академије, као и о њеним студијским програмима, курсевима и капацитетима, кинеска делегација је обишла Катедру војномашинског инжењерства, Катедру војноелектронског инжењерства и телекомуникација и информатике, пиштољску стрељану и спортски центар Војне академије.
 

 
HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна