latinica | english
Вести

Министар Вулин на обуци кадета: Наше оклопне јединице добиће првокласне официреОбавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниОбавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниИзбор у звања сарадника на Војној академијиСвечаност поводом откривања бисте генерала Јована Мишковића и отварања Спомен собе на Војној академијиНових 3.300 квадрата за смештај кадета Војне академијеСписак кандидата који су успешно реализовали први део селекције и стекли услов да наставе даљи процес селекције за упис у Војну академијуИнтерни конкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких наукаМинистар Вулин: Будући пилоти и ученици завршне године Средње стручне војне школе нису прекидали школовање током пандемијеМинистар Вулин: Војне школе спремне за упис нових кадета и ученикаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Актуелности / Посета кинеске делегације Војној академији.

Посета кинеске делегације Војној академији.

У оквиру дводневне посете Републици Србији,  делегација Народне Републике Кине коју предводи заменик начелника Управе за политичке послове Централне војне комисије генерал-мајор Ванг Липинг посетила је дана 16.10.2018. године Војну академију. Делегацију је дочекао начелник Војне академије  генерал-мајор проф. др Бојан Зрнић.
Након разговора о  организацији, структури и задацима Војне академије, као и о њеним студијским програмима, курсевима и капацитетима, кинеска делегација је обишла Катедру војномашинског инжењерства, Катедру војноелектронског инжењерства и телекомуникација и информатике, пиштољску стрељану и спортски центар Војне академије.
 

 
HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна