latinica | english
Вести

Информација о коришћењу платформе за учење на даљинуОбавештење кандидатима који су испунили услове да приступе пријемном испиту за упис у Војну академију за школску 2020/2021. годинуВојна академија у магазину "Одбрана" поводом јубилеја 170. година од оснивања ове високошколске институцијеСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / Кадеткиња Војне академије освојила прво место на Новосадском маратону

Кадеткиња Војне академије освојила прво место на Новосадском маратону

На 26. по реду Новосадском маратону уз учешће више од хиљаду такмичара и такмичарки.

Маратонци из Србије, Мађарске, Румуније, Финске, Швајцарске, Аустрије, САД и других земаља стартовали су с Трга слободе у Новом Саду у 10 часова.

На овом престижном такмичењу учествовала је атлетска екипа Војне академије.

Екипа је учествовала у саставу: професорка Ксенија Бубњевић, мајор Нешевски Александар и 16 кадета Војне академије и Медицинског факултета ВМА.

На до сада најјачем и најмасовнијем такмичењу, кадеткиња 141. класе Војне академије Стојковић Сара освојила је прво место и победнички пехар у трци на 25 километара у женској категорији. 

 

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна