latinica | english
Вести

Информација о коришћењу платформе за учење на даљинуОбавештење кандидатима који су испунили услове да приступе пријемном испиту за упис у Војну академију за школску 2020/2021. годинуВојна академија у магазину "Одбрана" поводом јубилеја 170. година од оснивања ове високошколске институцијеСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / Oдржан јесењи крос Војне академије

Oдржан јесењи крос Војне академије

У организацији катедре за физичку културу у Војној академији одржан је традиционални јесењи крос.

Јесењи крос поред такмичарског дела свакако представља добру проверу физичке спремности кадета Универзитета одбране.


 

Спорт и физичка спремност припадника Војне акдемије је од изузетног значаја у школовању и будућој официрској професији кадета Универзитета одбране. 


Такмичење је реализовано у појединачној мушкој и женској конкуренцији, као и екипно.

 


Тако су и ове године у појединачној и екипној конкуренцији победили најбољи..

У појединачној мушкој конкуренцији победник је Бакоч Mиљан, кадет 143. класе Војне академије. Друго место освојио је кадет Пеца Марко из 142. класе Војне академије, док се на треће место пласирао кадет 141. класе Војне академије Живковић Младен.

У појединачној женској конкуренцији победник је кадеткиња 5. класе Медицинског факултета ВМА Марина Радовановић, другопласирана је ученица Средње стручне војне школе Алексија Коцић, док се на треће место пласирала кадеткиња 143. класе Војне академије Спасојевић Кристина.

 

У екипној конкуренцији победила је екипа 142. класе, друго место освојила је 143. класа, док је треће место освојила екипа 141. класа Војне акадмеије.

На свечаности поводом завршетка Јесењег кроса Војне академије, најуспешнијим такмичарима су уручене медаље и признања, док је победник у екипној конкуренцији екипа 142. класе добила прелазни пехар.

 

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна