latinica | english
Вести

Увид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловћаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаМинистар Вулин: Кадети Војне академије показују изузетне резултатеСвечаност поводом завршетка школовања 44. класе Војне гимназијеУвид јавности докторске дисертације кандидата Владе МитићаМинистар Вулин на обуци кадета: Наше оклопне јединице добиће првокласне официреОбавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниОбавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниИзбор у звања сарадника на Војној академијиСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна /

Посета представника Универзитета одбране Чешке Републике

Бригадни генерал у пензији проф. др Рудолф Урбан из Универзитета одбране Чешке Републике посетио је Универзитет одбране и Војну академију.

 

Том приликом је одржан семинар о развоју наставног кадра за потребе акредитације и реакредитације студијских програма.

Семинару су присуствовали наставници из Војне академије и Школе националне одбране.

 

Током семинара разговарало се о методама евалуације на различитим нивоима међународних и националних студијских програма и дискутовало се о развоју наставничког кадра и менаџмента на Универзитетима. Разматрани су  предлози и потребе за даљим развојем кадрoвa и наставног процеса у војнообразовним институцијама. 

 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна