latinica | english
Вести

Министар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаМинистар Вулин: Кадети Војне академије показују изузетне резултатеСвечаност поводом завршетка школовања 44. класе Војне гимназијеУвид јавности докторске дисертације кандидата Владе МитићаМинистар Вулин на обуци кадета: Наше оклопне јединице добиће првокласне официреОбавештење о другом делу селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниОбавештење о допунском термину првог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академију у школској 2020/2021. годиниИзбор у звања сарадника на Војној академијиСвечаност поводом откривања бисте генерала Јована Мишковића и отварања Спомен собе на Војној академијиСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна /

Одржан стручни скуп "Учење на даљину 2018"

На Војној академији у организацији Одсека за симулације и учење на даљину Школе националне одбране Универзитета одбране одржан је стручни скуп "Учење на даљину 2018."

На скупу су презентовани резултати, статус и перспективе учења на даљину у МО и ВС, нови електронски материјали и искуства у примени савремених информационих технологија у електронском образовању и обуци код нас и у земљама региона.

 

Поред домаћих учесника, наставника Универзитета одбране и Војне академије, на скупу су учествовали представници Министарства одбране земаља из региона (Р.Словеније, Р.Македоније, Босне и Херцеговине) и представници Министарства одбране Краљевине Норвешке и Краљевине Шведске. Подршку скупу дао је Институт Џеферсон као имплементатор пројекта Регионалне иницијативе за напредно дистрибуирано учење - "RADLI"

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна