latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна /

Кадети Војне академије најбољи у стрељаштву на Студентском првенству Београда

Поводом одржавања Сајма спорта у организацији спортског клуба Универзитета уметности, у стрељани Ушће дана 24.11.2018. године одржано је такмичење у гађању серијском ваздушном пушком на даљини од 10 метара за студенте Универзитета у Београду.

Војну академију представљали су: кадет 140. класе Срђан Матовић, кадет 142. класе Никола Стаменковић и цивилни студент Војне академије Нeвена Зечевић.

Прво место и златну медаљу у конкуренцији студената освојио је кадет Срђан Матовић са укупно 170 кругова, док је бронзану медаљу освојио кадет Никола Стаменковић  са укупно 147 кругова.

Код студенткиња, најпрецизнија је била цивилни студент Војне академије Невена Зечевић са укупно 174  круга.

У генералном пласману факултета најуспешнија је била Војна академија са две златне медаље и једном бронзаном медаљом. Вођа екипе био је потпоручник Петар Николић.

  

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна