latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна /

Посета делегације Републике Јерменије Војној академији

У периоду од 27.11. до 29.11.2018. године Војну академију је посетила делегација војно-образовних институција Републике Јерменије коју је предводио представник Министарства одбране Републике Јерменије за цивилно-војну сарадњу Тигран Харутјунјан.

У току посете представљен је војно-образовни систем Војне академије на основним студијама и свим облицима усавршавања.


У току боравка делегације Републике Јерменије разговарало се о искуствима у вези акредитације студијских програма.

Дана 29.11.2018. године делегацију Републике Јерменије је примио начелник Војне академије генерал-мајор проф. др Бојан Зрнић.

Поред разговора о образовно-научном процесу на Војној академији, разговарало се и о могућностима унапређења капацитета на пољу војног образовања.

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна