latinica | english
Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна /

Посета делегације ОС Босне и Херцеговине Војној академији

Трочлана делегација ОС Босне и Херцеговине коју је предводио бригадир Синиша Јефтенић посетила је Војну академију. Делегацију ОС Босне и Херцеговине примио је начелник Војне академије генерал-мајор проф. др Бојан Зрнић са сарадницима.

 

Циљ састанка била је анализа резултата школовања кадета ОС Босне и Херцеговине на основним студијама на Војној академији, као и резултатa школовања старешина ОС Босне и Херцеговине на каријерним усавршавањима у Школи националне одбране Универзитета одбране.

 

Током разговора представљен је образовни систем и капацитети Војне академије, као и могуности даљег усавршавања и унапређења сарадње. Извршена је детаљна анализа школовања и успеха студирања кадета на Војној академији и официра ОС Босне и Херцеговине на усавршавањима у Школи националне одбране.

Кадетима и старешинама из ОС Босне и Херцеговине обратио се начелник Војне академије генерал-мајор проф. др Бојан Зрнић и бригадир Синиша Јефтенић из ОС Босне и Херцеговине и пожелели су им пуно успеха у даљем школовању и усавршавању.

Током посете, представници делегације ОС Босне и Херцеговине разговарали су са кадетима и старешинама из Босне и Херцеговине који се налазе на школовању на Војној академији.

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна