ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna /

Poseta delegacije OS Bosne i Hercegovine Vojnoj akademiji

Tročlana delegacija OS Bosne i Hercegovine koju je predvodio brigadir Siniša Jeftenić posetila je Vojnu akademiju. Delegaciju OS Bosne i Hercegovine primio je načelnik Vojne akademije general-major prof. dr Bojan Zrnić sa saradnicima.

 

Cilj sastanka bila je analiza rezultata školovanja kadeta OS Bosne i Hercegovine na osnovnim studijama na Vojnoj akademiji, kao i rezultata školovanja starešina OS Bosne i Hercegovine na karijernim usavršavanjima u Školi nacionalne odbrane Univerziteta odbrane.

 

Tokom razgovora predstavljen je obrazovni sistem i kapaciteti Vojne akademije, kao i mogunosti daljeg usavršavanja i unapređenja saradnje. Izvršena je detaljna analiza školovanja i uspeha studiranja kadeta na Vojnoj akademiji i oficira OS Bosne i Hercegovine na usavršavanjima u Školi nacionalne odbrane.

Kadetima i starešinama iz OS Bosne i Hercegovine obratio se načelnik Vojne akademije general-major prof. dr Bojan Zrnić i brigadir Siniša Jeftenić iz OS Bosne i Hercegovine i poželeli su im puno uspeha u daljem školovanju i usavršavanju.

Tokom posete, predstavnici delegacije OS Bosne i Hercegovine razgovarali su sa kadetima i starešinama iz Bosne i Hercegovine koji se nalaze na školovanju na Vojnoj akademiji.

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna