ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Odnosi s javnošću / Odnosi s medijima / Vesti / Kadeti i starešine Vojne akademije učestvovali na Sajmu visokog obrazovanja

Kadeti i starešine Vojne akademije učestvovali na Sajmu visokog obrazovanja

Gimnazija u Mladenovcu i ove godine je organizovala Sajam visokog obrazovanja za maturante svih srednjih škola u ovoj opštini. Cilj je da se učenicima koji završavaju još jednu etapu u svom obrazovanju pomogne u odabiru budućih fakulteta. 

Dva kadeta Vojne akademije zajedno sa delom nastavnika predstavili su učenicima srednjih škola u Mladenovcu specifičnosti života i rada na Vojnoj akademiji, kao i studijske programe za koje će se budući kandidati opredeljivati i konkurisati za upis na Vojnu akademiju. Predstavljene su i opšte informacije za konkurs i selekciju kandidata za upis u Vojnu akademiju, infrastruktura, brojni sadržaji i prednosti školovanja na Vojnoj akademiji.

Maturanti iz Mladenovca su bili veoma zainteresovani za prezentaciju školovanja na Vojnoj akademiji o čemu govori i veliki broj pitanja koja su učenici postavljali našim nastavnicima i kadetima, a odnosila su se na uslove konkurisanja i školovanja na Vojnoj akademiji. 

HorSeparator
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-247, 011/3603-331; Faks: 011/3005-190
E-pošta: office@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna