latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна /

Посета делегације Уније Комора Војној академији

Начелник Војне академије генерал-мајор проф. др Бојан Зрнић, примио је 15. јануара 2019. године петочлану делегацију Уније Комора коју је предводио начелник Генералштаба пуковник Исуф Иџихади.

 

Циљ посете је био успостављање сарадње две државе у области војног образовања. Делегацијa Уније Комора упозната је са историјом, мисијом, организацијом, делатношћу и визијом развоја Војне академије.

Сагледане су могућности школовања кадра на свим степенима студија и различитим облицима усавршавања, као и каријерног усавршавања официрског кадра.

Након срдачног пријема, делегација Уније Комора је имала прилику да види део капацитета Војне академије које користе кадети и старешине на школовању и усавршавњу на Војној академији.

 
HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна