latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна /

Посета кадета Краљевине Норвешке Војној академији

У периоду од 16.01. до 18.01.2019. године, у склопу студијског путовања у земље Западног Балкана, шесточлана делегација кадета Војне академије Краљевине Норвешке посетила је Војну академију ради упознавања са системом војног образовања, културом и традицијом наше земље.

Делегацији Војне академије Краљевине Норвешке, представљен је историјат, образовни процес и део капацитета Војне академије.

Кадети Војне академије Краљевине Норвешке присуствовали су часу из предмета Тактика јединица пешадије, где су заједно са кадетима Војне академије имали прилику да виде како се одвија образовни процес на Војној академији.

У склопу посете Војној академији и нашој земљи, кадети Војне академије Краљевине Норвешке, посетили су Авалу, споменик Незнаном јунаку и Авалски торањ.

 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна