ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Odnosi s javnošću / Aktuelnosti / Analiza Godišnjeg plana rada Vojne akademije za 2018. godinu

Analiza Godišnjeg plana rada Vojne akademije za 2018. godinu

Analiza Godišnjeg plana rada Vojne akademje za 2018. godinu održana je dana 14.02.2019. godine u kasarni "General Jovan Mišković". Analizi su prisustvovali državni sekretar Aleksandar Živković, rektor Univerziteta odbrane general-major doc. dr Goran Radovanović, Kolegijum  rektora, Kolegijum načelnika Vojne akademije, nastavnici Vojne akademije, deo kadeta i predstavnici organizacionih jedinica Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.
 

  
Načelnik Vojne akademije general-major prof. dr Bojan Zrnić otvorio je analizu Godišnjeg plana rada, tokom koje su sagledani rezultati u izgradnji i održavanju funkcionalnih sposobnosti Vojne akademije u 2018. godini, problemi i  predlozi za njihovo rešavanje, kao i težište rada u 2019. godini.
 
 
U svom obraćanju, državni sekretar Živković pozdravio je prisutne u ime ministra odbrane i odao priznanje pripadnicima Vojne akademije za postignute razultate u 2018. godini. Istakao je činjenicu da je Vojna akademija "temeljna ploča" Vojske Srbije i celokupnog sistema odbrane, koja se oslanja na četiri stuba – obrazovanje, obuku, vaspitanje i naučno-istraživački rad.
 

 
HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna