latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна /

Кадеткиња Јелена Премасунац освојила сребрну медаљу у веслању на ергометрима

На државном првенству у веслању на ергометрима одржаном дана 03.03.2019. године у Хали спортова "Кристална дворана" у Зрењанину, учествовала је веслачка екипа Војне академије. У саставу екипе Војне академије били су кадети Војне академије и ученици Војне гимназије.

Првенство Србије у веслању на ергометрима је прво званично веслачко такмичење у 2019. години. Најбољи веслачи Србије, у пионирској, кадетској, јуниорској, сениорској као и конкуренцији ветерана и студената учествовали су на овом престижном такмичењу.

У конкуренцији студенткиња, кадеткиња Војне академије Јелена Премасунац освојила је друго место и сребрну медаљу.

Такмичење је организовао Веслачки савез Србије и веслачки клубови Зренекс и Бегеј 1883, уз помоћ града Зрењанина.

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна