latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна /

Успех кадета Војне академије на Новосадском полумаратону

Дана 24.03.2019. године, одржан је 26. по реду Новосадски полумаратон уз учешће више од 1300 такмичара. Поред домаћих атлетичара, новосадским улицама трчали су и маратонци из 25 земаља света.

На овом престижном такмичењу учествовала је и атлетска екипа Војне академије.

Екипа Војне академије учествовала је у саставу: мајор Нашевски Александар и 10 кадета Војне академије и Медицинског факултета ВМА.

У трци на 10,548 километара у конкуренцији жена, кадеткиња 5. класе Медицинског факултета ВМА Марина Радовановић освојила је прво место и победнички пехар, док је у полумаратону у конкуренцији мушкараца кадет Војне академије Младен Живковић освојио четврто место.

На овогодишњем 26. Новосадском полумаратону учествовало је 118 такмичара из састава Министарства одбране и Војске Србије.


HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна