latinica | english
Вести

Информација о коришћењу платформе за учење на даљинуОбавештење кандидатима који су испунили услове да приступе пријемном испиту за упис у Војну академију за школску 2020/2021. годинуВојна академија у магазину "Одбрана" поводом јубилеја 170. година од оснивања ове високошколске институцијеСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / Успех кадета Војне академије на Новосадском полумаратону

Успех кадета Војне академије на Новосадском полумаратону

Дана 24.03.2019. године, одржан је 26. по реду Новосадски полумаратон уз учешће више од 1300 такмичара. Поред домаћих атлетичара, новосадским улицама трчали су и маратонци из 25 земаља света.

На овом престижном такмичењу учествовала је и атлетска екипа Војне академије.

Екипа Војне академије учествовала је у саставу: мајор Нашевски Александар и 10 кадета Војне академије и Медицинског факултета ВМА.

У трци на 10,548 километара у конкуренцији жена, кадеткиња 5. класе Медицинског факултета ВМА Марина Радовановић освојила је прво место и победнички пехар, док је у полумаратону у конкуренцији мушкараца кадет Војне академије Младен Живковић освојио четврто место.

На овогодишњем 26. Новосадском полумаратону учествовало је 118 такмичара из састава Министарства одбране и Војске Србије.

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна