latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Актуелности / Обавештење о полагању пријемног испита кандидата за упис у Војну академију

Обавештење о полагању пријемног испита кандидата за упис у Војну академију

Поштовани кандидати,

Пријемни испит за упис у Војну академију биће реализован 13.04.2019. године (субота).

Тест из математике реализује се од 10.00 до 12.30 часова, а провера физичких способности од 14.30 до 22.00 часова.

Кандидати су дужни да у Војној академији буду најкасније до 09.00 часова ради регистрације и формирања група.

Кандидати са собом носе лична идентификациона документа (лична карта или пасош), спортску опрему (тренерка или шортс, мајица, патике и опрема за пливање са капом за пливање и папучама) и потврду од изабраног лекара да су способни за реализацију физичке провере (не старију од 10 дана).

Исхрана током реализације пријемног испита није обезбеђена, а кандидати сами сносе трошкове превоза.

Списак кандидата за пријемни испит биће објављен на интернет страници Војне академије након обраде конкурсне документације, а пре почетка тестирања.

Војна академија се налази у касарни "Генерал Јован Мишковић" у Београду, општина Вождовац, у насељу Бањица, улица Генерала Павла Јуришића Штурма број 33. У непосредној близини је Војномедицинска академија и Спортски центар Бањица.

До ужег градског језгра потребно је око 10 минута вожње линијама градског превоза (линије тролејбуса 40 и 41, као и аутобуса 59, 78 и 94). Аутомобилом се може стићи аутопутем Београд - Ниш, преко искључења код Мостарске петље или Аутокоманде.

Образац потврде лекара за проверу физичких способности.

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна