latinica | english
Вести

Војни спортисти доносе лекове војним пензионеримаОбавештење кандидатима који су испунили услове да приступе пријемном испиту за упис у Војну академију за школску 2020/2021. годинуВојна академија у магазину "Одбрана" поводом јубилеја 170. година од оснивања ове високошколске институцијеСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Конкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаИзвештај комисије избор у звања за наставнике вештинаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Актуелности / Обавештење о полагању пријемног испита кандидата за упис у Војну академију

Обавештење о полагању пријемног испита кандидата за упис у Војну академију

Поштовани кандидати,

Пријемни испит за упис у Војну академију биће реализован 13.04.2019. године (субота).

Тест из математике реализује се од 10.00 до 12.30 часова, а провера физичких способности од 14.30 до 22.00 часова.

Кандидати су дужни да у Војној академији буду најкасније до 09.00 часова ради регистрације и формирања група.

Кандидати са собом носе лична идентификациона документа (лична карта или пасош), спортску опрему (тренерка или шортс, мајица, патике и опрема за пливање са капом за пливање и папучама) и потврду од изабраног лекара да су способни за реализацију физичке провере (не старију од 10 дана).

Исхрана током реализације пријемног испита није обезбеђена, а кандидати сами сносе трошкове превоза.

Списак кандидата за пријемни испит биће објављен на интернет страници Војне академије након обраде конкурсне документације, а пре почетка тестирања.

Војна академија се налази у касарни "Генерал Јован Мишковић" у Београду, општина Вождовац, у насељу Бањица, улица Генерала Павла Јуришића Штурма број 33. У непосредној близини је Војномедицинска академија и Спортски центар Бањица.

До ужег градског језгра потребно је око 10 минута вожње линијама градског превоза (линије тролејбуса 40 и 41, као и аутобуса 59, 78 и 94). Аутомобилом се може стићи аутопутем Београд - Ниш, преко искључења код Мостарске петље или Аутокоманде.

Образац потврде лекара за проверу физичких способности.

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна