ћирилица | english
Mailing lista
Vaš e-mailВаш еМаил...
Kod sa slike
Prijavi se

generiši novi kod
HorSeparator

Naslovna / Kadeti / Sportske vesti / Kadeti Vojne akademije najuspešniji na studentskom takmičenju u streljaštvu

Kadeti Vojne akademije najuspešniji na studentskom takmičenju u streljaštvu

Povodom dana studenata, u organizaciji sportskog kluba Univerziteta umetnosti, dana 06.04.2019. godine, u streljani SK "Novi Beograd Ušće" održan je četrnaesti po redu turnir studenata Beograda u streljaštvu.

 

../gallery/strelci/4.jpgNa ovom porestižnom takmičenju, u izuzetno jakoj konkurenciji nastupilo je 63 studenta.

Kadeti Vojne akademije dominirali su na takmičenju osvojivši 5 od ukupno 6 medalja koje su se delile u konkurenciji studnata i studentkinja u disciplini vazdušna puška.

Kod studenata najuspešniji je bio kadet 140. klase Srđan Matović sa ubedljivo najboljim razultatom od 175 krugova. Srebrnu medalju osvojio je kadet 142. klase Nikola Stamenković sa rezultatom od 151 krugom. Bronzana medalja je takođe otišla u ruke ekipe Vojne akademije. Bronzanu medalju osvojio je kadet 143. klase Zoran Nikolić.

Kadetkinja 143. klase Tatjana Hrib trijumfovala je u konkurenciji studentkinja sa ukupnim rezultatom od 160 krugova. Civilni student treće godine Vojne akademije Nataša Dragojlović osvojila je bronzanu medalju za rezultatom od 141 kruga.

Ekipu Vojne akademije predvodili su pukovnik Dejan Kurtov, tehnički rukovodilac sekcije streljaštva na Vojnoj akademiji i potporučnik Petar Nikolić, vođa stručno-tehničkog tima streljaštva Delegacije Republike Srbije pri međunarodnom savetu za vojne sportove CISM.

 

HorSeparator
INFORMACIJA O KORIŠĆENjU PLATFORME ZA UČENjE NA DALjINU
DIGITALNI REPOZITORIJUM DOKTORSKIH DISERTACIJA
Pretraživanje
po datumu  /  po nazivu
VOJNA AKADEMIJA
Generala Pavla Jurišića Šturma 33, 11040 Beograd
Tel: 011/3603-065; Faks: 011/3005-190
E-pošta: kancelarija@va.mod.gov.rs
Naslovna Pošalji prijatelju Mapa sajta Štampaj Naslovna Naslovna