latinica | english
Вести

Војни спортисти доносе лекове војним пензионеримаОбавештење кандидатима који су испунили услове да приступе пријемном испиту за упис у Војну академију за школску 2020/2021. годинуВојна академија у магазину "Одбрана" поводом јубилеја 170. година од оснивања ове високошколске институцијеСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Конкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаИзвештај комисије избор у звања за наставнике вештинаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Актуелности / Позив кандидатима за полагање пријемног испита за Војну академију

Позив кандидатима за полагање пријемног испита за Војну академију

Након обраде конкурсне документације примљене од Регионалних центара Министарства одбране позивамо кандидате који испуњавају услове конкурса да приступе полагању пријемног испита дана 13.04.2019. године (субота).

Списак кандидата који испуњавају услове конкурса можете преузети ОВДЕ

Кандидати који се не налазе на списку не могу приступити пријемном испиту, а обавештење ће добити од Регионалних ценатара Министарства одбране преко којих су конкурисали. Молимо кандидате који су предали оригинална документа или су им неопходна лична документа из конкурсне документације да се обрате на електронску адресу upis@va.mod.gov.rs или позивом на бројеве телефона 011/3603-341 и 011/3603-194 ради договора око преузимања докумената. 

 

 

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна