latinica | english
Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Односи с јавношћу / Односи с медијима / Вести / Учешће једриличарске екипе Војне академије на регати у Ливорну

Учешће једриличарске екипе Војне академије на регати у Ливорну

Једриличарска екипа Војне академије учествовала је на 35. светском војном једриличарском првенству у Ливорну у Италији. Једриличарску екипу Војне академије представљали су кадети 141. класе Кадетске бригаде модула Речне јединице: Урош Костић, Филип Радонић, Душан Стошић и Никола Старчевић, потпоручник Никола Поповић, скипер и капетан корвете Милан Кресојевић, вођа тима.

Овогодишње такмичење је било рекордно по броју учесника са укупно 27 екипа из целог света. Такмичење се одржало на Тиренском мору и трајало је 3 дана са више од 30 трка.

Поред такмичарског дела, кадети Војне академије су имали прилику да сагледају образовни систем и школовање кадета на Војно-поморској академији Италије, као и да упознају богату историју, традицију и културу ове земље.

У периоду од 25. априла до 2. маја наши кадети су стекли непроцењиво искуство које ће им значити за даљи наставак школовања, а члановима једриличарске секције биће додатна мотивација за даље унапређење и поиздање квалитета обуке и тренинга. 

 

Резултате једриличарске регате можете видети ОВДЕ 

HorSeparator
Пријава аранжмана на 51. СП Копаник, зимска сезона 2019/2020. године
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-247, 011/3603-331; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: office@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна