latinica | english
Вести

Прелиминарни списак кандидата који су успешно реализовали селекцију за упис у Војну академијуОдржана завршна вежба кадета "Дипломац 2020"Увид јавности докторске дисертације кандидата Дејана ЂорђевићаИзбор и поновни избор у звање наставника вештина и сарадника на Војној академијиИнтерни конкурс за избор лица у звање наставника вештина Војне академијеОбавештење о допунском термину другог дела селекције кандидата из грађанства за упис у Војну академијуМинистар Вулин на полигону „Тител“: Наше реке и наша језера неће бити без одговарајуће заштитеУвид јавности докторске дисертације кандидата Љубомира ДуловићаМинистар Вулин: Захваљујући врховном команданту Војске Србије, наше ваздухопловство поново може да штити наше небоУчешће на видео конференцији Форума Европских средњих војних школаСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / Кадети Војне академије успешни на студентском првенству у стрељаштву

Кадети Војне академије успешни на студентском првенству у стрељаштву

Поводом Дана Универзитета уметности, у организацији спортског клуба Универзитета уметности, у стрељани СК "Нови Београд Ушће" одржан је петнаести по реду турнир студената у стрељаштву. Кадети Војне академије поновили су успех постигнут на прошлом турниру и освојили су 3 од 6 медаља у конкуренцији студената и студенткиња у такмичењу серијском ваздушном пушком. Укупно је наступило 33 студента.

Кадеткиња Татјана Хриб тријумфовала је у конкуренцији студенткиња са укупним резултатом од 183 кругова. Сребрну медаљу освојила је студенткиња Високе пословне школе Марина Симић, дугогодишња јуниорска репрезентативка Србијe. Бронзану медаљу освојила је кадеткиња Кристина Меић.

strelci

Код студената кадет Зоран Николић, освојио је бронзану медаљу са упуцаних 166 кругова.

Поред освајача медаља на студентском турниру наступили су кадет Никола Стаменковић, кадет Милан Јовановски, кадеткиња Сара Лисинац и цивилни студент Невена Зечевић. 

HorSeparator
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна