latinica | english
Вести

Обавештење кандидатима који су испунили услове да приступе пријемном испиту за упис у Војну академију за школску 2020/2021. годинуВојна академија у магазину "Одбрана" поводом јубилеја 170. година од оснивања ове високошколске институцијеСлушаоци за резервне официре генерације "март 2020" положили заклетвуОбавештење о одлагању уписа кандидата на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Извештај комисије избор у звања за наставнике вештинаКонкурс за избор и поновни избор лица у звање наставника вештина и сарадника Војне академије у пољу друштвено-хуманистичких и техничко-технолошких наукаСпортски сусрети поводом Дана Војне академијеРанг листа кандидата за пријем на мастер академске студије "Управљање ризицима у случају природних катастрофа"Јасмина Миловановић и Димитрије Гргић државни шампиони у стрељаштвуМинистар Вулин: Војна академија је понос Министарства одбране и Војске СрбијеСве вести

Мejлинг листа
Ваш еМаил...
Код са слике
Пријави се

генериши нови код
HorSeparator

Насловна / Кадети / Спортске вести / Кадети Војне академије успешни на студентском првенству у стрељаштву

Кадети Војне академије успешни на студентском првенству у стрељаштву

Поводом Дана Универзитета уметности, у организацији спортског клуба Универзитета уметности, у стрељани СК "Нови Београд Ушће" одржан је петнаести по реду турнир студената у стрељаштву. Кадети Војне академије поновили су успех постигнут на прошлом турниру и освојили су 3 од 6 медаља у конкуренцији студената и студенткиња у такмичењу серијском ваздушном пушком. Укупно је наступило 33 студента.

Кадеткиња Татјана Хриб тријумфовала је у конкуренцији студенткиња са укупним резултатом од 183 кругова. Сребрну медаљу освојила је студенткиња Високе пословне школе Марина Симић, дугогодишња јуниорска репрезентативка Србијe. Бронзану медаљу освојила је кадеткиња Кристина Меић.

strelci

Код студената кадет Зоран Николић, освојио је бронзану медаљу са упуцаних 166 кругова.

Поред освајача медаља на студентском турниру наступили су кадет Никола Стаменковић, кадет Милан Јовановски, кадеткиња Сара Лисинац и цивилни студент Невена Зечевић. 

HorSeparator
ИНФОРМАЦИЈА О КОРИШЋЕЊУ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ
Претраживање
по датуму  /  по називу
ВОЈНА АКАДЕМИЈА
Генерала Павла Јуришића Штурма 33, 11040 Београд
Тел: 011/3603-065; Факс: 011/3005-190
Е-пошта: kancelarija@va.mod.gov.rs
Насловна Пошаљи пријатељу Мапа сајта Штампај Насловна Насловна